Tančila?

Tančila?

Anotace: ...

Tančila dívka

bosýma nohama

do písku napsala

pomíjivé vzkazy

 

Tančila dívka

plnýma rukama

sama se rozdala

nic není brzy

 

Tančila dívka

němýma ústama

o sebe žebrala

teď ji to mrzí

 

Tančila dívka

s jasnýma očima

jen svá si zbyla

a nemá slzy

Autor Martinecka23, 28.04.2013
Přečteno 806x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, Lioness, Radhuza, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí