Přehmat

Přehmat

Anotace: ...

Podlehl jsem mužské slabosti,
myslel jsem jen na své chutě.
Žrát maso jenom od kosti,
žvanit různé hlouposti,
řešit věci rozhodnuté,
to jsem vážně přehnal!

Známost jsem si sehnal.
Kost,jak je nazýváme.
Tvář má pěknou,tělo také,
způsoby však všelijaké.
Kroky,které podnikáme,
nejdou vůbec spolu.

Já chci nahoru,ona dolů!
Protiklady se přitahují?
Větší blbost jsem neslyšel!
Je načase,abych zase šel
o kousek života dál.
Tam,kde hlouposti z úst nebují,
tam,kde bych se upřímně smál.

Špatná byla moje volba!
Chtěl jsem být společnosti král,
teď se cítím jako štolba.
Směnil jsem klenot za cetku,
místo společnice babetku,
místo jistoty krásnou fasádu.
Místo radosti špatnou náladu.

Vybral jsem sice pěkný obal,
obsah však stojí za starou bačkoru.
Nos nosí pěkně nahoru
a chce,abych jí z ruky zobal.
Radikální řez!Je rozhodnuto!
Myšlenky mi v lebce buší:
Poznal jsem tu pravdu krutou.

Pouze ženu,co má duši!
Autor Bakchus, 29.04.2013
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Inna M., Isquieasuus, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a poučné.

26.05.2013 04:55:00 | VEDz RVAHEs

Ano a krása duše se pak promítne i do tváře, jinými slovy nemusí to být hnusná šereda:)

30.04.2013 10:30:21 | Inna M.

Zatím jsem nepotkal ošklivou ženu.Pouze některé nemají hezkou tvář,ale vyrovnává se to dobrým srdcem!

30.04.2013 13:04:03 | Bakchus

vybírat a zkoumat předem ...důležité, ušetřeno spoustu trablů...

29.04.2013 22:38:04 | Robin Marnolli

To ano.Ale stejně na to přijdeme pozdě!

29.04.2013 23:25:56 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí