Sobec

Sobec

Anotace: Napsáno 30. 4. 2013

Hledám východisko z nejistoty,
opíjením se do němoty,
abych zastřel obrazy z minulosti,
ty které dohání mě k šílenosti.

 

Tak piji s Ďáblem o svou duši,
2:0 - zatím prohrávám…

Jaká potkala mě to smůla.

 

Jak hloupá to byla smlouva:

život v přepychu,

mít krásnou manželku,

zas jen další moje výmluva.

 

Ovšem loučení asi není třeba,
odcházím…

Plačte, byla mě tu škoda.

Autor William Christo, 30.04.2013
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, zamotán v nedospělosti, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..alkoholuji s Andělem..má rád švestku v lihu..
..a pak......dovolí mi růži za uchem..

30.04.2013 22:09:45 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí