Probudí se...

Probudí se...

Anotace: v vprostřed noci

Probudí se vprostřed noci
zas tomu všemu chce uniknout
to srdce nelze uzamknout
v něm se rodí cvoci

Jsou to jen myšlenky...
co klepou na čelo
už dřív se nesmělo
uhlídat domněnky
zas lhát a spílat
program příští přepínat

začátek obrazu dokonale klame
je v něm pořád to samé
jen brání se bez pomoci
V něm rodí se i cvoci...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.05.2013
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí