Polární záře

Polární záře

Anotace: ...

Roztříštěná motýlí křídla
Na hvězdný prach
V prázdnotě vesmíru.
Rybí oči v úplňku
A po nich krátery.

Roztrhaní vesmírní andělé
Sní si bledý sen
O jiných dimenzích,
Zatímco noční vzduch
Unáší kousky jejich myslí
Do polární záře.

 


                                           A tam....

                                                                      

                                                                          (Roztříštěná motýlí křídla
                                                                           Vypalují rybám oči.)

Autor Alisha, 01.05.2013
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí