jemná, prostým zrakům odepřena

jemná, prostým zrakům odepřena

Anotace: / / nasypu si tě do očí nastrouhám jemně prachovou stopu vycedím pocit ti...

/

/

nasypu si tě do očí
nastrouhám jemně
prachovou stopu
vycedím

pocit ti ozdobím
průsvitnou nití

rozmělním pohled
v odrazu hladin
v poprašku tajících snů

na tisíc křehkých
jak láva tekoucích
zářivých horských pramenů


proteču tebou
peřejí těla
po spáncích dolů
v hedvábnou síň

kolikrát ještě
oslepnu v tobě
dřív než svou poslední
šanci utratím
Autor přechodná záležitost, 03.05.2013
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, KatkatkaW, Izza, chci_uverit, Bakchus, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře se čte, sama plyne a někdy tyhle texty prostě zahřejou.)

04.05.2013 12:55:45 | Lagedama

Děkuji :-)

04.05.2013 22:15:39 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí