=Pár not

=Pár not

Anotace: °jen tak napsaný...

xxxxxxxxx

Pár not


Na notovém papíru

zanechal pár not

aby novou melodii

někdy hrát ti moh,

pak houslovým klíčem

zamkne za sebou

a  jde temnou nocí

milá za tebou.

Tichounce ti zahraje

těch svých tónů pár

ráno,jak se probudíš,

on se mi jen zdál?

Pootevřeš okno

a slyšíš housle hrát

vidíš malou břízku

s větrem tancovat.

 

On pod břízou sedí

má housle pod bradou

houslový mu hodíš klíč

tak vejdi zahradou,

pak z notového papíru

ty noty zmizely

to jim vůbec nevadilo.

Rádi se měli.

°°°°°°°°°°°°°°

 

 

Autor Květka Š., 04.05.2013
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Jarka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st...st..

06.05.2013 17:25:45 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí