Zeptání se

Zeptání se

Anotace: -

Kam mi letíš
srdce moje.
Kam se skrýváš,
proč jsi cizí
co je v tobě,
že to ke mně
nedoletí?

Není nitě
není jehly
kde jsou, KDE JSOU?
Skutky,
které zašily by
díry od výkřiku.
ROZSEKANÁ DŮVĚRO,
proč mě dnes už
nemiluješ?
Autor Aaliyan, 04.05.2013
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Delven, Draconian, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí