Hlas

Hlas

Anotace: ...

Hlas bubnů se ozývá,

Hluboký hlas mívá,

Do boje vyzývá,

K sobě lidi láká.

 

Vedle bubnů vlajky vlají,

Ve znaku lva mají,

Do boje se spolu dají,

Za pravdu, spravedlnost a lásku se bijí.

 

Moravské a slezské orlice se přidaly,

Do revoluce společně vytáhli,

Abychom tady rovnost měli,

A pravdu celou znali.

 

Bojovat budou,

Zvítězit mohou,

Oni si vezmou,

Zpátky vlast svou.

 

Autor aley, 07.05.2013
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Kaori
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:O úžasné..líbí se mi to :)

18.05.2013 20:52:56 | Kaori

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí