Zoufalá

Zoufalá

Anotace: ***

 

 

*


..prošla souřadnicemi
v knize tajných map
odpočítala stupně
zakroužila v kuželosečkách
narovnala rovník
a vplula do žhavosti starých příběhů..

vláda zlatých nebes
bohů jasný svit
roucha sladká
k pasu odhalená
má ráda tuhle krásu
v hříšném těle stylu

jízda v plné jasu zbroji
elektron sáně zdobí
otroci v šiku vyrovnaní
připraveni k radostem
svých paní

bohatí i chudí
tenkrát svět
zvláštní nosil lidi

zelené jarní pláně
v divných rituálech
zaseté moci sémě
na lidi zem mluvila
druidy a kněžky rodila
příroda vždy vítězila

..pronikla zpět dálkou
a časem
nadechla se smogu
prošla skladištěm bezcenných věcí
a zůstala stát na smetišti
zoufalá..

*

Autor isisleo, 09.05.2013
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Jiparo, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí