O vánoční pohodě

O vánoční pohodě

Anotace: ... bývala jiná

Smutno v zemi bez svobody
smutno ve vánoční čas
za hranicí velké svody
lákají nejednoho z nás

v Břeclavi jak v Mikulově
nastal právě Štědrý den
namlouváme sami sobě
nemá cenu šilhat ven

pohled na ostnaté dráty
hned každého přesvědčí
není nikomu nic svatý
společnost se neléčí

- nechceme z volstrýtu banky
my máme sovětské tanky
my máme svou svobodu
svou vánoční pohodu -
Autor Heron, 19.01.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí