Zloba

Zloba

Anotace: .............

zloba
ta zloba
co do duše bodá
chceš-li psa bít
vždy ti hůl podá

je jako veš
co krve ti srká
a ráda skáče
z člověka na člověka

parazit
co věčně chce žít
a z koláče života
kus největší ukrojit

chce pouze tebe
ty nechceš jí
a tak hledáš cokoli
co hlad její ukojí

svážeš jí
lámeš jí
zamykáš v kleci
a ona jen směje se
mě se nezbavíš přeci

a tak s ní žiješ
protože musíš
jako had svíjí se
když uvnitř ji dusíš

nezbýva nic
než držet ji pod krkem
jen tak se stáváš
svobodným člověkem
Autor James Libustka, 10.05.2013
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí