Ruská vlaštovka...

Ruská vlaštovka...

Anotace: ...na křídlech černých perutí ( http://www.youtube.com/watch?v=-kDN6WjimnM )

Zobák
Co chce mít pořád poslední slovo

Zrak
Bystrý jak hejno lišek

Dráp
Co udrží cokoliv

Křídla
Mocná, jenž zastaví jen okovy

Prapor
Jemný jako tuha do pentelky

Osten
Tuhý jako topůrko od sekerky

Brk
Hluboku do těla zaražený

Pták
Co byl šípem zasažený

Padá
Střemhlav k zemi

Umírá
Sám a poražený

Hle
Už ani nedýchá

Srdce
Dravce již utichá

Jeho
Tělesná teplota kolísá

Na
Zemi leží a chladne
.
.
.
A
Jen chrobák okolo něho
Pořád
Valí před sebou jedno velké hovno
Autor JohnyD., 12.05.2013
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí