Naděje

Naděje

Anotace: Pro Ali

Skrz temné mraky zasvítil měsíc
a jasným světlem zalil okolí.
Odhalil mnohá tajemství
a drobností,
za něž bych ještě nedávno
zaplatil cokoli.

Mnohé krásno mě bije do zřítelnic,
tvořivé představy,touhy spánky tepou.
Ozářen jasem milionů svíc,
chci získávat víc a víc.
Mám již dost tápání ulicí slepou.

Nevím,jak žíti raději.
V jistotě?V prostředí střídmém?
Či zvolit novou naději
a tiše snít o vášni,lásce...
o slově vlídném?

Ať již to dopadne jakkoli,
nový impuls se dostavil.
Staré rány se zacelí,přebolí,
pohlédnu na nové obzory.
Je čas,abych se znovu
vzpřímeně postavil.

Ještě mám před sebou pár roků života,
ještě jsem nezavřel za sebou mříž,
ještě mi krev v žilách klokotá,
rudá a hřejivá.
Ještě snad nejsem světu na obtíž.
Autor Bakchus, 12.05.2013
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Jana B., VEDz RVAHEs, Miriska, Inna M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tvojich 4x "Ještě" argumentů, proč jít dál. OK

26.05.2013 04:47:56 | VEDz RVAHEs

Rozmysli se, Bakchusi, rozmysli, na své štěstí pomysli:)

12.05.2013 13:25:35 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí