Pred

Pred

Anotace: a po

Klesol pred prah do vnútra na kolená
Tvojho, dotkol sa dvier, vnem podprahový
hlavolamom pier krivka zaoblená
tušeným za nimi sú srdca ozvy

dorozumievací jazyk nie je reč
ani písané slovo, gest tieňohra
od klzkých tiel hadích daj ruky preč
kde nie sú hĺbky, svetlá hviezd nehoria

priniesol som si na pól svoj stan pre dvoch
otvára sa pod ním trhlina v ľade
po zvyšnej z adries globálnych ohrevoch
nemám s kým spať, nie si nikde.. a všade
Autor Petbab, 12.05.2013
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí