Duha a nebe

Duha a nebe

Anotace: Nemůžu bejt pořád neovlivněnej.

Jsem uzavřen v kruhu,

vlastního strachu,

což mi je k pláči,

a občas k vzteku.

 

Vzhlížet do nebe,

a na místě stát,

utíkat do sebe,

a občas se smát.

 

Dát si přes oči tmu,

a krásu nehledat,

otočit se zády k dnu,

a strachy se rozklepat.

 

Jsem uzavřen v kruhu,

přání svého nebe,

nenávidím duhu,

a utíkám do sebe.

Autor P.T., 13.05.2013
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Jozef Bojanovský, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí