co příští....

co příští....

Anotace: potkávám...

Myšlenka tenká asi slova nehledá
je lavina slov v prázdném mlčení
naděje se sama vyhledá
kde je zlověstné znamení
potom jen v ozvěně
do ticha se řítí
napsané proměně
co příští myšlenky chytí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.05.2013
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Avola, Anež
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí