Skutečnost

Skutečnost

Anotace: no

Skutečnost kolem řeší byznys za prachy
nabízí obal, uvnitř víceméně šmejd
reální svět je ´Já´, vesmír, žádný strachy
fyzika nepustí, jsi-li in, nech jej bejt

ex sejr je pořád sýr, nestojí za řeč čich
ujetý, slepen stem reklamních potisků
good deal jej prodá dráž, nice trade nos v křečích
přesvědčí o vůních, jež v ráje ohnisku

vyvinuty byly projektem pilotním
globální aromaterapie s rizikem
minimálním, prachy nepáchnou přírodním
výběrem.. černých děr pouze, řka s fyzikem
Autor Petbab, 15.05.2013
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: isisleo, Květka Š., Psavec, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

reálnÝ svět :-)
jj, kdyby jen sejra, ale ten mobil, co mi vydrží pokaždý jen dva roky!!! těsně po záruce :-DD

06.06.2013 22:23:02 | muchomůrka bílá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí