=U Hradce

=U Hradce

Anotace: a už to roste,proč jen tři?

 

TŘI RŮŽE

 

 Proč rostou v zahrádce

 tam někde u Hradce

 proč rostou jen tři růže?

 Víc jich růst nemůže?

 Zahrádka malá je

 zahradník hubuje,

 těch růží aspoň na tisíc

 žebrá dnes od zahradnic.

 

 Jedna mu vykope hned

 prý růže sladké jako med,

 ty plané šípkové růžičky

 za ně chce jenom hubičky.

 Hubičky za planou růži?

 Za to je nedávají muži

 a klidně v zahrádce

 tam někde u Hradce

 pěstuje zahradník kosatce.

 

 Lalala,lalala okolo Hradce

 v malé zahrádce

 kromě tří růží

 rostou kosatce.

 

 °°I takový jsou muži°°

-----

 mmm

Autor Květka Š., 16.05.2013
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Noc17, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju k tomu dnešnímu sluníčku se krásně hodí :)

16.05.2013 15:52:18 | Noc17

roztomilá:-)

16.05.2013 15:41:26 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí