Odejdu

Odejdu

Anotace: ...

Než se naděješ

půjdu zase svojí cestou.

Víc do dlaní nesložíš mi hlavu.

 

Budeš v ní totiž mít trny.

Přes ty nejde se smát...

 

Skončí tvůj bol,

dám se do běhu

a z bystřin utkám hranice,

které nepřeklenou

ani mosty spálené.

 

Přestaneš se trápit.

Víš, že nejsi jediná, komu zmizím v zákrutech.

 

Poslechni ten mráz,

co obrací se do sebe.

Do tvých vlastních světů.

 

Nenech se zmást

hrůzou světa.

Sem tam i lilie vykvete

v očích domorodce.

 

Napřim vpadlá ramena,

já setřu každou slzu.

Jenže až se uvidíme,

už nebudeš mít v tváři krev.

 

Do té doby dej se vést

a po stezkách půjdeš k hvozdům,

kam nevstoupí než noha tvá,

žádného již člověka.

 

Tam před tebou cíl bude stát.

Beze mě.

Se mnou.

Třeba napořád.

Autor Ori Eremos, 17.05.2013
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Jozef Bojanovský, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí