Samota a hledání se

Samota a hledání se

Anotace: samota a hledání svého nej přítele

Sedím sama v pokoji,

a uvažuji nad tím koho a jestli vůbec miluji.

Je to hodně těžké asi potřebuji více času,

musím chvíli počkat a pak se zeptat vnitřního hlasu.

 

Chci už začít zase žít,

a nejenom si pohádku snít.

Musím najít v sobě zase toho nejlepšího přítele,

a mít radost a na duši, aby bylo zase vesele.

 

Snad se mi brzo zase začne dařit,

a nebudu se jen tak kysele stále tvářit.

Musím tomu začít věřit,

a nejen se s dalšími outsidery měřit.

 

Kolem sebe prima lidi mám,

kamarády které dobře znám.

Vím, že mi kdykoliv pomůžou,

a skoro nikdy mě nezradí a nezalžou.

 

Za to jaká jsem a co dělám, ale nejvíce vděčím sobě,

i když se občas ocitám ve špatné době.

Nejlepšího přítele snad zase najdu za chvíli,

třeba nebudu muset ujít dlouhou cestu ani ne míli.

Autor Nikolka, 17.05.2013
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocitovka, které velmi dobře rozumím, ano občas to tak vypadá že je nad námi černý mrak, ale pak vysvitne sluníčko a je všechno jinak. Dokázala jsi mnoho a to ostatní krásné teprve přijde až to nejméně budeš čekat.

30.06.2013 14:44:35 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí