Ve stínu svíce

Ve stínu svíce

Anotace: je vždy chlad

Hřejivý plamen,
i strach může být krásný,
jen dva schody do nebe,
tolik je to jasný.

Třpyt naděje ve víně,
a vzpomínky v mlze,
zítřejší den pomine,
stejně tak ten dnešní.

...někdy je poslední...

Hvězdy v očích tvých,
a nebo mých...
...k čemu je to bez odvahy...
milovat k zbláznění...

na křižovatce v Paříži,
kruhový objezd jedeš pořád dokola,
nerozhodnut,
jak to celý udělat.

Hodím si kostkou,
nechme to náhodě,
ať vinna není na naší straně.

Pak jen se oddávej smutku,
ze svýho podělanýho života,
a přej si jednou provždy milovat...
Autor Venuše, 18.05.2013
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Izza, Kirsten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co je svic.

18.05.2013 08:44:30 | Lilien

Mobilni chybicka:-(

20.05.2013 19:48:17 | Venuše

aha:)

20.05.2013 19:53:44 | Lilien

:D nesnáším psání přes mobil!:)

28.05.2013 22:07:23 | Venuše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí