Nula

Nula

Anotace: (_o!o_)

Potenciál nuly - pnutí jádra v atomu
absolutní vakuum, kde udělá pírko bum!!!
Nic ta nula neznamená i když před ní číslo je
to už radši za nulu napíšu si 666.
Co mám vůbec nad hlavou?
otevřený modrý nebe!
Co je ještě dál?
Otázka z níž mi fakt jebe.
Zebe mě - mráz po zádech z nicotnosti bytí,
obrovskej chřtán vesmíru není místo k žití.
Absolutní nula - zastavený dny
mrazivá teplota -273.
Znehybněný atomy - zastavenej čas,
atropii vesmíru vezmi vole ďas.
Volným rýmem vzhlížím se ve fyzikálních pnutích,
miliardy synapsí k zamyšlení nutí.
O čem jsem a co tu dělám, jakej to má smysl?!
Kde jsme se tu vůbec vzali? K čemu máme mysl?
Velké malé jedno jest. - Jsme všechno a při tom nic.
Žádná svíce která vzplane, nezpůsobí velkej hic.
Osloví mě slovo boží? Osvítí paprsek světla?
Nekonečná nicota hraje si s osudem betla.
Autor ZENITZERO666, 20.05.2013
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí