Co není oficiální se nepočítá

Co není oficiální se nepočítá

Anotace: Jedna "naštvaná". Nevím, jestli ji někdo dokáže dostatečně pochopit, i když možná působí jednoduše.

probouzet se sama nad ránem
ta chvíle voní šafránem
ta chvíle
kdy něco se láme

na malý moment nechápat nehledat
jen tak být
nepočítat čas
hodiny minuty vteřiny netušit

i když ti možná něco dávaj /otevíráš oči/
a kradou něco z nich
v zrcadle ukazujou cizí tváře

celý město spí možná umřelo
možná neuneslo pohled na tebe
nechtěli vidět
nechtěli vědět

nechtěli hledat v tobě sebe
radši plivali
a nezajímal je směr větru

provokovali je tvoje dlouhý rozcuchaný vlasy
a že se usmíváš když se to nesluší
a že máš trochu jiný priority

je těžký vidět že dýcháš
když sami maj na hlavách igelity

a pohled do sebe
to je jim cizí
a co je cizí to je zlo
to není stádo
stádo je stejný

stádo prožívá všechny domnělý křivdy světa pospolu
jenže podstata
ta je cizí
ta je zlo
zlo zlo

co není oficiální se nepočítá
(a pravda zůstane neodkrytá)

prostě si jen tak živoří
svoje životy na televizních obrazovkách
systém systém systém
tak to musí fungovat
tak to musí bejt
... no chce se mi blejt

a tak zatím
probouzím se sama nad ránem
snad vyjde jednou slunce

který neuvidím jenom já

Autor Elvie, 22.05.2013
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Robin Marnolli, kolemjdouci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu tu vypoved kazi ty rymy, napr. priority-igelity, bejt-blejt, to alespon pro me podrazi nalehavost a vaznost ty vypovedi.

22.05.2013 09:32:14 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí