=Zahodí,nezahodí

=Zahodí,nezahodí

Anotace: ....

 ~~~ 

~Snář~ 

 ~~~~~~~~ 

 Ona snad zahodí

 ten starý snář

 podle ní je to veliký lhář

 měla v životě jen velkou lásku mít

 a nikdo ji neměl ublížit.

Tvé srdce

 už láskou k ní nehoří

 to její se utápí jak v moři,

 tvé srdce

 láskou plane k jiné

 její srdce bez lásky hyne,

 tvé oči

 se jenom vysmívají

 jí z očí  slzičky popadají,

 tvé rty

 že miluješ,jiné šeptají

 její rty už slova miluji tě

 snad ani neznají.

 Proč láska

 mezi vámi zmizela?

 Ona se vám po létech zcizila?

 Teď zbyla ji jen bolest

 na kterou se stále hledá lék

 a taky pár

 někdy i milých vzpomínek.

 Tu knihu snů

 nabídne v antikvariátu k prodeji

 sbalí ti kufr a prosí tě,

 raději už odejdi.

 

Ty se chceš vrátit? Ale né,

 už není krok zpátky

 do lásky zrazené.

 Ona má jiného

 a ne už podle snáře,

 vidíš?

 Teď právě říkají si „ano“

 u oltáře.

~~~~~~~~~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 23.05.2013
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, střelkyně1, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí