podzim

podzim

Anotace: ..ale životní...

Sbírka: o přírodě

Roztřesená ruka,

milý úsměv
za laskavé slovo
někde z hloubi duše
pronesené,

dlouhá odpoledne,

kousek radosti
zabalené
do přítomnosti těch
druhých,

vrtkavá chůze,

a jen myšlenka
ted běží právě maraton,
ale někdy
ani ta nedoběhne

podzim života,

a častokrát jako to
listí padlé
k zemi
zůstávají sami,

dokázali se starat,

a my častokrát
zapomínáme
a jakoby my ,jsme byli ti
staří,
v tu chvíli
slepí ba i hluší

život utíká

co když tak
dopadne to
jednou s námi

a pak vděční budem

za slovo
za pomoc
či jen pouhou chválu
jak nám to dnes sluší..
Autor chalcedon, 19.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí