Písek

Písek

Anotace: vzpomínka na Písek

Přešel jsem přes starý most
a zahnul doleva.

Ukryl jsem pastelku
do tmavě slunečného listu.
Zapálil jsem cigaretu
a nechal dým utíkat
tam, někam, k nebi.

Pohlazení paní vodní,
jen lehce,tak, aby patřilo.

Moje múza, v listu oděná,
s listy malovaná,
štětcem modře rozmazaná,
dlouhá krátká bavlna
s vůní indickou.

Tak já zas jdu... ahoj!

Ahoj, město, já vzpomínám.
Ahoj, místo... já vzpomínám.
Autor frubava, 25.05.2013
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí