Znič to, co ničí tebe!

Znič to, co ničí tebe!

Anotace: Doufám, že se mi to povede...

Když se takhle vidím,
všechno mě to ničí.
Jenom jím a necvičím,
už nebudu ničí.

Kolo jsem si nafoukala,
batoh na záda dala.
Jela jsem až za Ostravu
a změnila svoji stravu.

Výsledky tu nejsou hned,
však já nebudu bořit svět.
Budu dřít a makat stále,
už se těším na finále.

Konečně to budu já,
veselá, nespoutaná.
Kolu pak poděkuji,
svou lásku mu opětuji.
Autor slzička3599, 26.05.2013
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve zdravém těle zdravý duch. Tak ať ti to sportování vydrží. kolo mám také rád, člověk může poznat i kousek přírody na kole třeba...

26.05.2013 18:46:23 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí