Klučičí

Klučičí

Anotace: -

Nechal jsi mě plácat ...
... rukama v hluboké vodě
a já strachy tápala po kruhu
ale jen vlastní objetí
bylo pro mě záchranou.

Stál jsi a díval se...
(plný slibů, že příště
mně už určitě podáš
svoje klučičí ruce
a nenecháš utopit.)

Další den k večeru ...
... jsem se topila zas
plná vody z vlastních slz
si chlorem čistila srdce
pro tvé další sliby.
Autor Aaliyan, 27.05.2013
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí