Kam doskáče raní ptáče…

Kam doskáče raní ptáče…

Anotace: Ráno pršelo. Cestou do práce mě navštívila múza…

Kam doskáče raní ptáče,
když obloha z rána pláče
a sluníčko se schovává.

 

Stočit se tak do klubíčka,
mít zavřená odční víčka,
to je krásná představa.

Autor Samuel Thorn, 30.05.2013
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí