Klidu blíž

Klidu blíž

Anotace: ...............

příjemný šum v listoví
skrze zeleň klidu blíž
a mech hladký jako plyš
po hlazení mém hladoví

koruny bříz osloví
i ty je dobře slyš
neb panely šedé jako mříž
výhledu bráni volovi

naše cíle stále výš
život je sýr a člověk myš
nejisté osudy už ani nebolí

hůl do ruky pro cokoli
jsou gumoví jak pryž
a tak místo vzhůru, jen níž a níž a níž
Autor James Libustka, 31.05.2013
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: bezprizorně, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí