..

..

Anotace: ...

Vzdávám se lidskosti a házím ji do dáli
stanu se bestií jenž nic necítí.
Nebe už nebude mé slzy rozdávat
za živa začali jste mě pohřbívat.

Řežu se na kusy jenž nikdo nesloží
Ty nemáš čas a nikdo jiný to nezkusí.
Už nechci si dál něco nalhávat
je na čase zas do temnot zavítat.

Nečisté stvoření z pekla vyvrhel
já pošetilec myslel jsem že by mě snad někdo chtěl.
Už nemám sil sám za sebe bojovat
avšak ani ta smrt mě pořád nepříjmá.

Autor seh, 31.05.2013
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud bych měl soudit pouze styl, musím říci, že máš hodně co zlepšovat, ale myšlenka kterou vyjadřuješ z toho cítit je.

02.06.2013 19:52:40 | Trystan ap Tallwch

Na styl sere pes...

04.02.2014 10:00:54 | LadyElis

Děkuji tvého názoru si velice vážím budu techniku pilovat

04.06.2013 07:07:47 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí