♥ DĚTEM ♥

♥ DĚTEM ♥

Anotace: K ZÍTŘEJŠÍMU SVÁTKU...

~~~~~~~~
Po dešťových kapkách letí
přání k svátku našich dětí
tam po té kapce stříbrné
vidíte ?
A neříkejte mi že né.
Vždyť ty mráčky nepláčí
to jen kapky skotačí,
až vyřídí všechna přání
skončí někde za horami.
A...
od maminky sladkou pusu
s tátou celý den si hrát,
pak pláštěnky si oblečete
a jdete kapky pochytat.
Ta jedna letí k "Jeníčkovi"
a ta druhá k "Mařence",
už je máte nad komínem
za chvíli k vám spustí se.

Ty nastavíš té kapce ručky
přání sevřeš do pěstičky,
když pěstičku otevřeš
a kapku tam už nenajdeš
nevadí,
tak se jiná kapka chytí
podívej co jich zas letí
 jako přání pro děti.
 ☺☻☺

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 ...

 

 

 

 

 

Autor Květka Š., 31.05.2013
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Danga, Linzerka, Doradan, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí