Geometrie prázdnoty

Geometrie prázdnoty

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=GVfxOfjZ7Qo

Do ticha spadla všechna slova

po starých cestách už nemůžeš jít

zpěv umlkl a ty zkoušíš znova

tu změnu nějak pochopit...

 

Když na rozpálenou kůži

dopadne hora ledu

to potom tvé srdce

už zachránit nedovedu.

 

Když sliby propadnou sítem dnů

horkost se nerozplyne

a v zrcadlech plamenů

šance jsou vždycky jiné

 

čekáš a žasneš, jak změnit se může

zázrak dotyku dvou srdcí

objetí vpálená do tvý kůže

neskutečný pocit....

 

v prázdném víkendu jak vlnolam

s příchutí kovu na špičce jazyka

beze směru plápolám

a dělám, že se mě to netýká.

 

Platíš možná za cizí hříchy

a nejsou to drobný, co máš položit

zapřísahá hlásek tichý

"takto už nechci žít"...

 

Hrot skály hluboko v kýlu

ta cesta měla být poslední

teď sbíráš poslední sílu

k záchraně nejen v tomto dni.

 

 

 

Autor Verena, 02.06.2013
Přečteno 516x
Tipy 9
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Adellide, Avola, Amonasr, V.N.Losinský, Sima
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Adellide - děkuji moc za zastavení...já už tady nepublikuji dost dlouho..a toto je takový nesmělý návrat...tak díky.

05.06.2013 21:37:31 | Verena

Jen publikuj, máš nápady, styl a minimálně jednu nadšenou čtenářku ;-)

13.06.2013 10:59:26 | Adellide

Tak k tomuhle nemám co dodat, přijde mi to naprosto perfektní!

05.06.2013 18:28:16 | Adellide

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí