Rýmovačka chtíče

Rýmovačka chtíče

Anotace: pár myšlenek zmatených

Chci žít a milovat

bojím se však samoty

Jsem sama - žádné JÁ a TY

je čas zákruty duše mapovat

 

Chci žít a lásku nechat stékat

překonat strach smířením

sama pro sebe se vyčlením

a duši bázlivou jen nechat vzkvétat

 

Přestat se bát samu sebe milovat

přestat toužit po cizí dlani

Nebát se toho, že samu sebe raním

zjistit jaká je má pravá podoba

 

 

Kolikrát ještě pod kůži nepravého pustím

než přiznám si, že hledám vlastně sebe

Snad bude jinak, snad bude lépe

než zas do srdce si někoho pustím :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Satha, 02.06.2013
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí