V lese

V lese

Anotace: ...čistý svět plný vůní, vjemů a čistoty :)

Dívka dlaní čeří vodu v potoce

Lesem teče voda čirá

Pak si v něm umyje ruce

ruce a duši.

 

Kruhy na vodě...........

 

Skálami a stromy ležím obklopen

ležím v tom bublajícím světě

a duši mi omývá

jeho živá voda.

 

Kruhy čiré pode mnou.........

 

Bublání vody léčí bolavou hlavu

a smývá z hrudi pocit špíny

Prach zůstal na cestě před lesem

- jsem znovuzrozen.

 

Kruhy vody všude kolem..........

 

Až se stanu kamenem či mechem

a nebo až se stanu potokem

budu téct nazdařbůh třeba až do moře

- A ty její tiché řasy....!

 

Kruhy na vodě..........

Kruhy čeří mě...........

S kruhy odpluju v dál.........

Autor Zasněný básník, 03.06.2013
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí