Origins

Origins

Anotace: Based On A True Story.

Origins

Píchali jí tam v průjezdu.
Opřenou o špinavou zeď.
Lampy svítili hned o kousek dál. Světla byly žlutý a oranžový,
bylo vidět, že mrholí.
Kolem chodili desítky lidí a vypadalo to, že je to normální.
Sobotní noc.
Půlnoc.
A vysoko nahoře Měsíc v úplňku.
Vysoko na nebi.

Říkal jsem si, proč to nejsem já, co jsem to za chlapa, že takhle
nepíchám.
Autor Marek Lučin, 03.06.2013
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí