odolnost člověka vůči vášním a hnutím mysli

odolnost člověka vůči vášním a hnutím mysli

Anotace: ukous sem si z cizího





Venku chčije

a vy máte na krku šestileté

antikoncepční selhání

 co testuje vaši trpělivost

znuděným zevlováním po bytě

a okázalým ignorováním dvou skříní

narvaných předraženýma hračkami

 kterých už si nejmíň rok nevšiml

 

a vy si tak říkáte

jaké zbraně

jaké na ně .. použít a jak to udělat

aby si zákony nebo moc výkonná

nebo ten        ..    kdo má

tyhlety věci na starosti

nevšiml toho jak strom někdo nařízl

 a že ten blesk

 vlastně z čistého nebe není

a čerň kolem zásuvky

trochu věci mění

a možná ani

na chodníku co vede celkem daleko od rybmníku

se těžko zakopává

a pak se stává jak se sešeří

prostě to žbluňknutí

vám nikdo nevěří..

 

a tak jen sedíte v uších vatu

v duchu se modlíte k nebesům

aby těch pár let co ještě zbývá

než ta věc dospěje

za přísun

stálého produktu chemického světa

 

antidepresiva

ať apatie vzkvétá

úsměv klasika..

 

 

 

Autor přechodná záležitost, 04.06.2013
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Sima, Miriska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla :-)tak pravdivá...

04.06.2013 20:59:45 | Sima

ještě že brzo usíná :)

04.06.2013 23:07:08 | přechodná záležitost

tohle není vůbec špatný počin :-)

04.06.2013 19:28:41 | Miriska

Ten psal život sám :-)

04.06.2013 19:32:33 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí