Škola přeje lásce.

Škola přeje lásce.

Anotace: ...

Pokud je láska chemie,
proč nemá svůj vzorec?
Pokud jej někdo vysloví,
bude to dobrý borec.

Literatura je lásky plná,
Nezval,Shakespeare,Mácha.
Když chci v hudbě lásku znát,
pustím Karla Vlacha.

V matice je láska rovnice,
kde neznámý je výsledek.
Plusy,mínusy,krácení,
však každá má svůj důsledek.

Fyzika se láskou zabývá
zákony o tření a teple,
theologie nás varuje,
že s láskou skončíme v pekle.

Přírodopis?Tam nám ukáží,
jak vypadá lidské tělo,
jak s tím tělem naložit,
aby se touhou chvělo.

A tak jsem zjistil náhodou,
že školství přeje početí.
A kdo se učení vyhýbá,
nemá o lásce ponětí.

Škola,základ života?
Nač chemické složení?
Ve škole se lásce naučíš...

a to je základ k množení.
Autor Bakchus, 04.06.2013
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Lůca, Ashita Abigor
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))..má vzorec....C8H11N..

05.06.2013 09:48:51 | isisleo

Moc dobré!:)

04.06.2013 22:59:13 | Ashita Abigor

Díky.

05.06.2013 05:03:32 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí