Verouš nejlepší

Verouš nejlepší

Anotace: Ehm, přátelství..

Nechci začít obyčejnou větou,

ale i slova se občas pletou.

 

Nechci působit úsečně,

neboť to cítím skutečně.

 

Nechci ani něco dokázat,

Chci… Chci jen můj pocit ukázat.

 

 

Jedna, tisíc, tři či pět?

S každým z nich jsme dobyli svět.

Je jich moc a nekonečná jsou.

Čísla? Ne, jenom ty chvíle nás dvou.

 

Pocit, moment, šlehačka?

Stala se ze mě kuřačka…

Likér, punč či griotka?

A hele, opilecká jednotka..

 

Koupíme si svobodu,

protože láska patří do hrobu.

A když pak jsme občas pod vodou,

stanem se každá sourodou.

 

 

Jsi ten, co mi vždy pomůže,

a ani láska nic nezmůže.

 

Jsi kamarádka, co telepatii ovládá,

a smích u tebe převládá.

 

Jsi ta, u které vím hned,

že společně půjdeme vždy v před!

Autor xxxxx, 05.06.2013
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí