Růže ve tvých vlasech uvadá

Růže ve tvých vlasech uvadá

Anotace: ...

 

 schovala jsi se v šátku

 co má všechny barvy světa

 

 očima který neuměj lhát

 obalamutila moje srdce

 

 

 rozprostřela se tma

 

 

 jsem ztracený

 není kam se schovat

 

 ze všech koutů slyším

 znít tvůj smích

 

 na mě už nečekej

 máš co jsi chtěla

 

 doznívají poslední slova

 

 

 

 

 oča mange dža

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sarah, 05.06.2013
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: VIOXX, Isquieasuus, kudlankaW, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí