=Prach na botách

=Prach na botách

Anotace: a díra v kapse...ách jo..

 °°°°°° 

Poprvé…

*********

V kapse mám díru

na botách

mám hvězdný prach

poprvé se sama krajem toulám

                              a ustelu si klidně v kopřivách.                            

Poprvé se trochu bojím v noci

zapálím oheň,stmívá se,

to co z dáli slyším nejsou vlci

a mně je smutno po lásce.

Pak na kytaru brnkám

poprvé zpívám si

tu píseň co jen pro mne

prý asi složil jsi.  

A poprvé pak usínám

místo tebe s kytarou v náruči

že někde na mě čekáš

kdo mi to zaručí?

 

A den se s ránem vzbudil

a vzhůru jsem i já

tak sbalím saky,paky

i strom mi zakývá.

Z mé kapsy děravé drobné se vytratily

na jízdenku mi nezbyl ani flok

podél trati domů půjdu po svých

a cestou si říkám já jsem

asi cvok

který cestou

dnes poprvé zmok…

 

no vidíte

prší

 

 

°°°°°°°°°°°°

°°°°°°°°

+++

 

 

 

 

 

Autor Květka Š., 05.06.2013
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, Danga, Linzerka, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***poprvé a prímové***

02.08.2013 11:54:28 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí