Sentiment

Sentiment

Anotace: takhle jednou vzpomínám bylo, je a není

Sentiment

Matně si na to vzpomínám,
když jako ještě malý kluk,
hrával jsem si s kamarády na policajty a zloděje.
Jezdili jsme na kole a říkali, že to nikdy neuteče.

Dnes už dávno dospělým jsem, 

ale to dítě stále v sobě stále nosím.
Mezi lidmi mě baví být,
i když jsem z toho někdy zmožen.

Srandu si s nimi užít, 

i když povinnostmi nás tíží svět.
Očima dítěte se na něj dívám,
je to tak lehké a zároveň těžké.
Skloubit dospělou skepsi
s dětskou naivitou.

Autor jyardak, 05.06.2013
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí