Odlitek v éteru

Odlitek v éteru

Anotace: ***

 

*


jednou až mne spolkne hlubina
a tvář bude bez krve
v ten jeden jediný okamžik
kdy se živly dotknou duše
nechám písmenka bloudit v éteru

pro Tebe

sebevíc bych chtěla
nedokážu říct pak už nic
zůstane jen odlitek myšlenky

snad mluvila jsem divně
(ne)způsobně
však i beze slov
vkládala sebe mezi řádky
podle zásluh dýchala svět
a neznajíce pravé ceny
daný rozdávala dar
ale já ho milovala a ctila
i s očima kulhavýma
hříšně se za něj bila
proti osudu útočila
každičký vjem svědomitě si prožila
nejhorší noční můru
i sladkou něhu

neřeknu sbohem

víš
navzdory živým pokladům
chci svůj mramor jednou zpět


*
Autor isisleo, 06.06.2013
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, přechodná záležitost, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré vnímat i to, co přesahuje pouhé "tady a teď"...

06.06.2013 12:20:26 | Amonasr

:-))..děkuji..

06.06.2013 22:15:02 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí