Pohled

Pohled

Anotace: Zrkadlo 01 an žen

Navenek skryté slzy
uvnitř smělý pláč
těžko řvát jsi-li rváč?
neštěstí v tváři
zatlé kulaté pěsti
v očích odraz hrůz
falešné smíchy setřást
nemám srdce nelhat

vnady mám
mám lkát?
nezoufám
vidím
sebe bledě
na tomhle
světě
Autor Douša, 06.06.2013
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí