Přízrakům přísluší přičichnout k příchuti přísahy

Přízrakům přísluší přičichnout k příchuti přísahy

Anotace: •••

Třepotám křídly

v naději, že..

omdlím dřív, než zazníš

..že tóny tvé se budou válet

u zdi jménem "já"

v přepychovém kriminále

 

Protékám igelitem

ve strachu, že..

ztratím tě dřív, než ztratil jsem sebe

..že lásky trnou vysoko nad mraky

u hvězdy jménem "ty"

vídám jen přízraky

 

které mě nezastaví

 

..nezastaví "nás"

Autor Trapné děťátko, 06.06.2013
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka je lepší. A závěr trochu odrhovačka :-)

07.06.2013 18:47:45 | lidus

u zdi jménem "já", to je pěkné:)

06.06.2013 21:30:20 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí