Starou poštou...

Starou poštou...

Anotace: Tisíc příběhů

Hledali jsme jména
na starých obálkách zimočasu

podařilo se ti sfouknout
poslední naději na záchranu...

Aurora

to jest záře polární

krásné jméno

přímo parádní

 

rozmáchlý rukopis
píše

a nedopíše

umírá...

Elias

její milý

rukopis lehce nakloněný

od bláta

celý umazaný

v zákopech sedí

 

píše

a už nedopíše


umírá... 

Tak spal ta psaní

plná lásky
utrpení

poslední políbení

na poštovní známku


A ticho

jen šelest papíru ti určuje směr...

 

 

Autor terezkys, 06.06.2013
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí