Srdce, duše, tělo

Srdce, duše, tělo

Anotace: ...

Potichu brečím,
ano, je to tak.
Své pocity skrývám před nebezpečím,
jak já nesnáším ten tlak.

Síla se někam vytrácí
a zůstávám jen já.
Mé tělo se sotva potácí,
má duše umírá.

Srdce už dávno emigrovalo
a tak jen prázdná schránka zbyla.
Už nic nezůstalo,
co ještě bych skryla.

I slzy přestaly téct,
snad poznaly,
že už nemají, co nést...
Autor Taloued, 08.06.2013
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné. Když se někam propadáme.
Nebezpečné. Když najdeme v tom zalíbení.

08.06.2013 06:56:15 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí