Slova všech

Slova všech

Anotace: •••

Mé ponožky jsou obnošené

jako dlouhý zástup nechutí

Stáli bychom tam..

až do konce němých filmů

nazí

a netknutí

vlastní vinou a nasládlým šampusem

pro jediný výkřik

spřátelil bych vodu s ohněm

i vkus

s nevkusem

 

Mé pyžamo už o spánku nesní

..už nepochtívá kokosovou zmrzlinu

Stáli bychom tam..

až do všech možných koneckonců

a kamínkem spouštěli lavinu

..pedálem přidávali plyn

k posledním zbytkům

slin

a protože už padla slova všech a všeho

je lepší trefit se vedle

..

než do černého

Autor Trapné děťátko, 09.06.2013
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, terezkys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co je nepochtívá?

09.06.2013 17:21:56 | lidus

jééé, ty neznáš pochtívání, lidus? od slovesa chtít? :o)

09.06.2013 18:05:10 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí