(Ne)hra na schovávanou

(Ne)hra na schovávanou

Anotace: Má to věnování ;-)

Šla jsem s tebou
a šly jsme za tvou zeď
schovala ses kvůli mně
a přesto je vidět tvůj otisk
na zdech
kde jsi přibíjela jiné,
co se chtěli rvát.

Šla jsem s tebou
a šly jsme za tvou zeď,
ale pro tebe to končí
když už nemáš
dostatek hřebíků
ze vzteku se schováš
a jediná síla,
se kterou se můžeš opřít
do hřebů namířených
na lidská srdce
duše
oči i útroby
je tvrdost tvé vlastní hlavy
...
která se schovává
a schovává se přede mnou
přestože,
si nehrajeme na schovávanou.
Autor Aaliyan, 09.06.2013
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí